19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) tarafından anma etkinliği düzenlendi.

Eskişehir'de de düzenlenen programda EMSAV Genel Başkanı Abdurahman Yılmaz "TBMM tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanının verilmesinin 103'üncü yıl dönümü münasebetiyle bir araya gelmiş bulunmak. Malumunuz, zorlu süreçlerden geçerken siz değerli şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymeti bir kez daha ortaya çıkmaktadır." şeklinde konuştu.

Eskişehir'de Mesleki Yönlendirme Toplantısı Düzenlendi Eskişehir'de Mesleki Yönlendirme Toplantısı Düzenlendi

EMŞAV Genel Başkanı Yılmaz konuşmasında "EMŞAV, 1998 dernek olarak kurulmuş, 2011 yılında vakıflaşma süreci gerçekleşmiş. Yaklaşık 26 senedir, yani çeyrek asrı geçkin bir süredir siz değerli şehit ve gazi ailelerimize hizmet etmektedir. Şu anda Türkiye genelinde 55 temsilciliğimiz var. Eskişehir'de yaklaşık 2 senedir sizlere daha iyi hizmet edebilmek için bir adım attık. Ancak kısmet bu programda bir araya gelmek oldu. Böyle bir anlamlı günde kahraman gazilerimizi hatırlamak, onlarla bir araya gelmek, tanışmak siz değerli şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin ailelerini de bütünleştirmek üzere böyle bir organizan organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız" sözlerine yer verdi.

Emşav İl Başkanlığı Tarafından Gaziler Günü Programı Düzenlendi

Programa İl Emniyet Mdürü Tolga Yılmaz, Adalet Komisyon Başkanı Arif Hamdi Sazak, Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Yeldan Emniyet Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Dağdeviren, EMŞAV Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ali Çil, EMSAV Özel Kalem Müdürü İsmail Faruk Kılıç katılım gösterdi.