Eskişehir’de Olaylı Biten Asker Eğlencesindeki 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi Eskişehir’de Olaylı Biten Asker Eğlencesindeki 4 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) Ar-Ge Müdürü Ural Halaçoğlu, elektrik dağıtım şirketleri arasında en fazla proje kabulü alan şirketlerden biri olduklarını belirterek, "EPDK tarafından onaylanan iki yerli yazılım projemiz, tüketicilere daha verimli ve güvenilir hizmet sunma ve ülkemizin enerji altyapısını güçlendirme açısından önemli bir adım" dedi.

Şirket, 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok proje kabulü alan şirketlerden biri oldu.

Halaçoğlu, şirketin kabul edilen projeleri hakkında şunları söyledi: "Entegre Kesinti Yönetim Sistemi Projesi (E-KEYS) ve Bilgi Teknolojileri Servis Yönetim Sistemi Projesi (BTSYS), kendi bünyemizde geliştirdiğimiz yüzde 100 yerli yazılımlar. Bu projelerin kabul edilmesi, sadece şirketimizin değil, aynı zamanda ülkemizin enerji altyapısına katkı sağlayacak yazılım ve sistem çeşitliliğini güçlendirme açısından da büyük önem taşıyor."

Halaçoğlu, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK destekli projelerden edindikleri bilgi ve tecrübeyi EPDK destekleriyle birleştireceklerini belirterek, "Yerli yazılım projelerimiz, enerji dağıtım şirketlerinin kesinti yönetim süreçlerinde büyük verimlilik sağlayacak" dedi.

E-KEYS projesinin, kesinti yönetim süreçlerini uçtan uca izleyebilme imkanı sağladığını ve BTSYS projesinin ise bilgi teknolojileri kaynaklarından maksimum fayda elde etmeyi amaçladığını söyleyen Halaçoğlu, şirketin yenilikçi çözümler ve teknoloji alanında doğru bir yönde ilerlediğini vurguladı.