Erdoğan, sosyal medya şirketlerinin "mafya gibi" davrandığını belirterek, toplumsal barışı sağlamak amacıyla tehditleri engellemenin sansürcülük olmadığını ifade etti.

Eskişehir'de Konut Piyasası Canlandı: TÜİK Ağustos 2024 Satış Verilerini Açıkladı Eskişehir'de Konut Piyasası Canlandı: TÜİK Ağustos 2024 Satış Verilerini Açıkladı

Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen İnsan Hakları Eğitim Programı'nda yaptığı konuşmada, Gazze kriziyle küresel sistemin iflas ettiğini ve dünya siyasetiyle ilgili büyük bir güç boşluğu ve ahlak kaybı yaşandığını vurguladı. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin bu zulüm karşısında sessiz kaldığını belirten Erdoğan, Batı'nın İsrail'in suç ortağı olduğunu ve İsrail'in eylemlerini desteklediklerini söyledi.

Netanyahu'nun şımartıldığını ve soykırımcıların hesap vermesi gereken yerin mahkeme salonları olduğunu belirten Erdoğan, Filistinli lider Haniye’nin vefatını ve onun kişisel özelliklerini de övdü. Sosyal medya platformlarının "ev zenciliği" yapan muhalefetle işbirliği içinde olduğunu iddia ederek, sosyal medya şirketlerinin terör örgütlerine izin verdiğini ve bu konuda Amerika ve Avrupa'nın kurallarına uymadığını söyledi. Erdoğan, toplumsal barışın sağlanması için tehditlerin engellenmesinin sansürcülük olmadığını vurguladı.