Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin’in geleceği konferansı’nda yaptığı açıklamada Gazze’nin 17 yıl boyunca abluka altında olduğunu ve  2 milyonu aşkın Gazzeli’nin açık hava hapishanesinde yaşamaya mecbur edildiğini söyledi.

Erdoğan, Gazze soykırımıyla birlikte yeni haritalar göstermeye devam ettiler. Gazze'yi işgalle yetinmeyeceklerini Lübnan'a saldırarak gösterdiler. Gözlerini nerelere kadar diktiklerini yaptıkları her yeni açıklamayla deşifre ediyorlar.Giderek şımaran, giderek azgınlaşan İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘’İsrail tehlikesi Ülkemize yaklaşıyor’’

Yeni Doğan Skandalı! Bebeklerin Hayatı Üzerinden Şok Para Pazarlığı Yeni Doğan Skandalı! Bebeklerin Hayatı Üzerinden Şok Para Pazarlığı

Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz.Gazze ve Lübnan'da ölen sadece insanlar değil, insanlığın vicdanıdır. Binlerce yıllık ortak birikimidir. Türkiye olarak ilk günden itibaren bu soykırım karşısında itirazlarını en yüksek sesle dile getiren ülkeyiz.