Partisinin 8'inci Olağan İl ve İlçe Kongrelerine gönderdiği video mesajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "AK Parti'yi Bugünlere Getiren Sır, Milletin Sesine Kulak Vermemizdir"dedi.

Kongrelere katılamasa da kalbinin katılımcılarla birlikte attığını belirten Erdoğan, kuruluşundan itibaren AK Parti çatısı altında görev yapmış herkese şükranlarını sundu ve vefat edenlere rahmet diledi.

Erdoğan, partiyi kurdukları 14 Ağustos 2001 tarihindeki heyecanla devam ettiklerini vurgulayarak, "Doğruluktan, dürüstlükten, samimiyetten ayrılmadan, milletin emanetine halel getirmeden tüm Türkiye için, 85 milyonun her bir ferdi için çalışmayı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıktı Kılıçdaroğlu Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıktı

Siyasetlerinin eser ve hizmet siyaseti olduğunu belirten Erdoğan, "Biz, aynı zamanda milletle ve kendi aramızda daima muhabbetin diliyle, gönül diliyle konuşan bir kadroyuz. AK Parti'yi bugünlere getiren sır, milletin sesine kulak vermemizdir. 23 yıldır milletin umudu olmayı, sorunlarına çözüm adresi olmayı işte böyle başardık. 8. Olağan Kongre sürecimizde de inşallah aynısını yapacağız" dedi.
Cumhurbaşkanı Kongreyle ilgili hedeflerini sıraladı.

Kongreyle ilgili hedeflerini sıralayan Erdoğan, "Her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongremizi gerçekleştirecek, çok daha güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ak saçlılarımızın tecrübesi, gençlerimizin heyecanı ve hanım kardeşlerimizin nezaketini birleştirerek bu süreci yöneteceğiz" açıklamalarında bulundu.