Bu çocuklardan biri olan Hamza Çiftçi, Galatasaray'ın maçına gidip ünlü futbolcu Mauro Icardi ile tanışma hayalini kuruyor.Her yaz Eskişehir'e iş bulmak için gelen tarım işçilerinin çocukları, aileleri tarlalarda çalışırken çadırlarda zaman geçiriyorlar. Sıcak havalara rağmen cep telefonları veya tabletler yerine kovalamaca, saklambaç gibi oyunlar oynayan çocuklar, arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiriyorlar. Hamza Çiftçi gibi birçok çocuğun hayali, gelecekte farklı mesleklerde çalışmak olsa da Hamza'nın özel bir hayali var: Galatasaray'ın maçını izleyip idolü Icardi ile tanışmak.

Eskişehir Korupark Evlerinde 1 Milyon Liralık Soygun Eskişehir Korupark Evlerinde 1 Milyon Liralık Soygun

"Burada çok arkadaşım var, oyunlar oynuyoruz"
Eskişehir'e tarım işçisi olarak gelen aileleriyle birlikte yaşayan 9 yaşındaki İsmail Çiftçi, "Biz Urfa'dan geldik, burada çadırlarda kalıyoruz. Ailem tarlada çalışıyor, biz de saklambaç ve kovalamaca gibi oyunlar oynuyoruz. Eskişehir'i çok seviyorum, burada çok arkadaşım var. 4 kardeşiz, okula gidiyorum, bu sene 4. sınıfa geçtim. Ben gelecekte polis olmak istiyorum" dedi.

"Galatasaray maçına gidip Icardi ile tanışmak istiyorum"
Hamza Çiftçi ise Galatasaray'ın tutkulu bir taraftarı olarak, çadırın yanında sarı-kırmızılı formayla oyun oynuyor. Minik Hamza, "Biz de burada arkadaşlarımızla ebelemece, kovalamaca ve saklambaç gibi oyunlar oynuyoruz. Okuyorum ve büyüyünce polis olmak istiyorum. En çok da Galatasaray'ı seviyorum. Favori futbolcum Icardi. Bir gün Galatasaray'ın maçına gidip Icardi ile tanışmak istiyorum. Geçen sene şampiyon olduğumuz için çok mutluyum" diye konuştu.