Bursa'da şehrin en işlek sokağında bulunan çukur büyük tehlike saçıyor. Kent merkezinde yer alan ve yürürken belli olmaya çukur vatandaşların düşüp yaralanmasına neden oluyor.

Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi Eceler Sokak'ta bulunan çukuru fark etmeyen vatandaşlar yere düşüyor. Her gün çok sayıda yaşlı ve kadının yere kapaklanıp yaralanması nedeniyle mahalle sakinleri daha üzücü kazalar yaşanabileceğinden korkuyor.

MİT ve Emniyet’ten Suç Örgütüne Darbe: Kilise Saldırısının Beyni İstanbul’da Yakalandı MİT ve Emniyet’ten Suç Örgütüne Darbe: Kilise Saldırısının Beyni İstanbul’da Yakalandı

Mahalle esnafı Dursun Coşkun Valiliğin üst sokağında bulunan çukur ile ilgili "Bu sokaktan geçen insanlar genellikle telefona dalıyor. Özellikle yaşlılar görmeyip düşüyor. Yetkililerden bununla ilgili bir çözüm bekliyoruz. Çocuğu olanlar bebek arabası ile geçerken mecburen yola inmek zorunda kalıyor. Kaza olma ihtimali çok yüksek" dedi.

Esnaf Ümit Acet ise"Geçtiğimiz günlerde biri takılıp kafasını yardı. Telefonla oynayan insanlar takılıp düşüyor. Esnaf olarak yetkililerden bu çukurun yapılmasını istiyoruz" açıklamasıyla durumun ciddiyetini vurguladı.