Eskişehir'in Sivrihisar Belediyesi'nin CHP yönetimine geçmesinin ardından, belediye bünyesinde memur kadrosunda çalışan İlknur Çelik Pakoğlu'nun eski belediye başkanı Hamit Yüzügüllü'nün sosyal medyasını yönettiği belirlendi. 

İlknur Çelik Pakoğlu Mobbing Iddiasıyla Gündeme Geldi

Belediye Ak Parti yönetimindeyken yıllarca Hamit Yüzügüllü'nün sekreterliğini yapan İlknur Çelik Pakoğlu'nun, belediye yönetiminin CHP’ye geçmesine rağmen hala Ak Partili eski Belediye Başkanı Hamit Yüzügüllü'nün sosyal hesaplarını yöneterek hukuka ve ahlaka aykırı bir tutum sergilediği gözler önüne serildi.  

İlknur Çelik Pakoğlu Yıllarca Hamit Yüzügüllü'nün Sekreterliğini Yaptı

İlknur Çelik Pakoğlu'nun memuriyete uygun olmayan sergilediği tavırları yanı sıra mobbinge maruz kaldığı gerekçesiylede bir çok kez şikayette bulunmasıda hayret verici bir durum olarak yorumlandı. 

Eskişehir Büyükşehir’den Büyük Tasarruf Hareketi Eskişehir Büyükşehir’den Büyük Tasarruf Hareketi

Ak Partili Eski Başkanın Sosyal Medyasını Yönettiği Tespit Edildi.

Yüzügüllü'nün Aktif belediye başkanlığı görevi bittiği halde, halen daha Sivrihisar Belediyesi'nde memur olarak görev alan İlknur Çelik Pakoğlu'na sosyal medya hesaplarını yönettirmesi  " Pakoğlu'nun belediye memuru mu yoksa sosyal medya yöneticisi mi olduğu" sorularını akla getirdi.

İlknur Çelik Pakoğlu