Batman’da, Mardin’e düğün için yola çıkan bir ailenin pikabının tırla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Batman'da Düğün Konvoyu Kaza Yaptı

Kaza, Batman-Kozluk karayolunun Devecik mevkisinde, yolun tek şeritte daraldığı bir bölümde gerçekleşti. 06 FC 6240 plakalı pikap ile 23 BF 009 plakalı tır, sürücülerinin kontrolünü kaybetmesi sonucu kafa kafaya çarpıştı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve güvenlik ekipleri hızla bölgeye sevk edildi.

Bahçeli Anayasanın İlk Dört Maddesi için Kesin Konuştu: “Bu Tartışmaları Yapanlar Yok Hükmündedir!” Bahçeli Anayasanın İlk Dört Maddesi için Kesin Konuştu: “Bu Tartışmaları Yapanlar Yok Hükmündedir!”

Düğüne Giden Araç Tırla Çarpıştı

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, pikapta bulunan aynı aileden Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba ve Mensure Güler’in hayatını kaybettiği belirlendi. Tır sürücüsünün ise ağır yaralandığı kaydedildi. Yaralı, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Cenazeler ise otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Hayatını kaybedenlerin Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden Mardin’e düğün için yola çıktığı öğrenildi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.