Sporcular, Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nde Türkiye genelinde çeşitli müsabakalarda üstün performans göstererek önemli dereceler elde ettiler. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve meclis üyeleri, sporcuları bu başarılarından dolayı tebrik etti.

Eskişehir’de Pastırma Sıcakları Başlıyor Eskişehir’de Pastırma Sıcakları Başlıyor

Başkan Ataç, sporcuları bireysel başarıları için kutladı ve gençleri spora teşvik etmenin önemine vurgu yaptı. Yunus Emre Spor Kompleksi Sorumlusu Suat Aslanboğa ise tesisin Şirintepe Mahallesi'nde 2017'de hizmete açıldığını ve gençlerin sporla buluşmasını sağladığını belirtti. Toplantıda sporculara başarılarının ödüllendirilmesi için hediyeler verildi.

Başarılar arasında Recep İlke Demirer'in Küçükler Kategorisi 36 kg'de il birincisi, Demir Bozkurt'un Küçükler Kategorisi 30 kg'de birinci, Doruk Ömeroğlu'nun 45 kg Minik Erkek kategorisinde il birincisi, Mert Taha Akadam'ın 33 kg Minik Erkekler müsabakasında il üçüncüsü, Zeynep Tandoğan'ın Yıldız Kızlar kategorisinde il üçüncüsü, Defne Yaz'ın Poomse kategorisinde il üçüncüsü, 33kg Bayanlar kategorisinde il üçüncüsü ve Cerem Karsak'ın Poomse kategorisinde Türkiye beşinciliği bulunuyor.