Mazhar Alanson'un Büyük Acısı: Kızı Hayatını Kaybetti Mazhar Alanson'un Büyük Acısı: Kızı Hayatını Kaybetti

Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında 1.303 uçaksavar mühimmatı, 360 el bombası, 257 kilogram patlayıcı madde, 141 mayın ve çok sayıda silah ile patlayıcı düzenekleri bulundu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyonların detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 

Operasyonlar Kararlılıkla Devam Edecek

Yerlikaya, terörle mücadelenin gece gündüz, yılın her günü kararlılıkla sürdüğünü vurgularken, operasyonların devam edeceğini belirtti.
Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlara 234 tim ve 3.172 jandarma personeli katıldı. 
J-SİHA ve J-ATAK helikopterlerinin desteğiyle yürütülen operasyonlarda Şırnak, Siirt, Mardin, Van, Hakkâri, Hatay, Bingöl, Diyarbakır, Tunceli ve Ağrı kırsalında terör örgütüne ait çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.
Bölücü terör örgütünün lojistik ve eylem amaçlı kullandığı sığınakların tespit edilip imha edildiği operasyonlar sonucunda örgütün kırsaldaki etkinliği zayıflatılırken, terörle mücadeleye kararlılıkla devam edileceği ifade edildi.