Önümüzde dört sene sonra veya belki daha kısa bir sürede gerçekleşecek olan seçime hazırlık içindeyiz. Bu günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum" dedi.

Ünlüce, erken seçime vurgu yaparak, "Türkiye yangın yeriyken bayram kutlamak bazen lüks gibi gelebilir ancak tüm inananlar, tüm Müslümanlar ve ülkemizdeki vatandaşlarımız, her iki bayramda da bu geleneği yaşatıyoruz. Emeklilerin zorlukları, gençlerin okullarda karşılaştığı sorunlar, kadınların ve engellilerin yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sorunların gölgesinde bir bayrama daha girdik. Ancak biz millet olarak her zaman dayanışma içinde, küslerin barıştığı, sofraların paylaşıldığı bir bayramı daha kutluyoruz. Ülkenin aydınlık geleceğine olan inancımızla, bu güzel geleceğin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarından geçeceğine inanarak" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Trafiği Emniyette Eskişehir Trafiği Emniyette

Ünlüce sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Son yerel seçimler bize gösterdi ki, doğru adaylarla, örgütümüzle sokak sokak, mahalle mahalle gezersek, bu hedeflere ulaşmak mümkün. Bu inançla ve güvenle ilerliyoruz. Biz Eskişehir ittifakı ve Türkiye ittifakına güvenerek hep birlikte geleceğe umutla bakacağız. Baba ocağı altında bayramlaşmak gerçekten güzel bir duygu. Umuyorum nice bayramlarda birlikte yürür, bu yolda hep birlikte olur ve bu yolun sonunda da iktidara geliriz."

Ünlüce, konuşmasını "İnançla ve güvenle ilerliyoruz. Önümüzde dört sene sonra veya belki daha kısa bir sürede gerçekleşecek olan seçime hazırlık içindeyiz. Bu günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum" şeklinde tamamladı.