Eskişehir'de park halindeki hafif ticari bir aracı 4 günde 2 kere benzin dökerek yakmaya çalıştılar.

Eskişehir-Bilecik Karayolunda Zincirleme Kaza Eskişehir-Bilecik Karayolunda Zincirleme Kaza

Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi Gündoğdu Mahallesi Çelikbilek Sokak'ta park halindeki hafif ticari araç kimliği belirsiz şahıslar tarafından kundaklandı. Olay, 03.20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ayşe Topcu'ya ait 26 ADM 951 plakalı hafif ticari aracın kaput kısmına benzin dökerek ateşe veren şüpheliler, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin olay yerine geldikleri otomobilin camından benzin dökerek aracın kaput kısmını ateşe verdikleri görülüyor. Çıkan yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü.

Ayşe Topcu, yaşadığı tedirginliği dile getirerek, “4 gün önce de aracımızı yakmaya çalıştılar. Pazartesi günü 01.20'de de benzer bir olay yaşandı. Şimdi de 03.20'de tekrar oldu. Komşular gördü, neden yaptıklarını bilmiyoruz ve kim olduklarını tanımıyoruz. Artık uykusuz kalıyoruz. Aynı arabayla gelip aracımızı yakıyorlar. Bizim için büyük bir tehdit oluşturuyorlar. Yarın evimizi de yakabilirler. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyoruz. Gece gündüz evin önünde bekçi mi olacağız?” ifadelerini kullandı.

Benzin Dökülerek Yakılmak Istenen Araç Olay Yeri Ekipleri Tarafından Incelendi

Olayın ardından şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüphelilerin kimliklerini belirlemek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Topcu ailesinin yaşadığı güvensizlik ve tedirginliğin sona ermesi için çalışmalar devam ediyor.