Antalya'nın Serik ilçesinde, öğle saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda bir polis memuru ağır yaralandı. Beyaz renkli bir otomobilde bulunan şüpheli Gökhan K., plakasız aracıyla yolda yürüyen Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Ş.'ye ateş etti.

Olayın tüm detayları, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin araçtan inmeden arka koltuktan pompalı tüfekle ateş ettiği ve polis memurunun yere yığıldığı anlar net bir şekilde görünüyor.

Antalya’nın Serik İlçesi'nde Meydana Gelen Olayda, Izinli Bir Polis Memuru Saldırıya Uğradı

Saldırıda vücuduna çok sayıda saçma isabet eden polis memuru Ali Ş., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kırmızı Bültenle Arananları İhbar Edene Verilen Ödüle %100 Zam Kırmızı Bültenle Arananları İhbar Edene Verilen Ödüle %100 Zam

Olay sırasında saçmalar, sanayideki bir tamirhanede bulunan otomobile de isabet etti. Tamirhane çalışanları şans eseri yara almadan kurtulurken, Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, beyaz renkli bir otomobilin yol ortasında durması, otomobilin arka koltuğundan pompalı tüfekle ateş edildiği, sonrasında ise yaralanan polis memurunun yere düştüğü anlar yer alıyor.

Polis Memuruna Izin Gününde Cadde Ortasında Pompalı Tüfekle Saldırı