Ankara'nın Sincan ilçesi Törekent Mahallesi'nde, 16 katlı bir inşaatta meydana gelen kazada üç işçi hayatını kaybetti. Olay, öğle saatlerinde dış cephe boyama çalışmaları sırasında, 12. katta bulunan iskelenin bir kısmının kırılarak çökmesi sonucu gerçekleşti.

Çöken iskelenin üzerinde çalışan işçilerden Volkan Buru (34), Çetin Buru (39) ve kuzenleri Mertcan Buru (27), 12. kattan zemine düştü. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Volkan ve Çetin Buru'nun olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini tespit etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mertcan Buru ise ambulansla taşınırken yolda yaşamını yitirdi.

Telefonlarımız Patlayabilir mi? ASELSAN'ın Yerli Teknoloji Çözümüyle Önlenebilir Telefonlarımız Patlayabilir mi? ASELSAN'ın Yerli Teknoloji Çözümüyle Önlenebilir

Olay sonrası inşaat alanı güvenlik altına alınarak detaylı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, kazanın nedenine ilişkin soruşturma yürütürken, iş güvenliği önlemlerinin yeterliliği konusunda da araştırma yapılıyor.