Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi, yeni gelen öğrenciler için Eskişehir'de tren garı ve otobüs terminalinde stantlar kurarak destek sağladı.

Eskişehir Çevre Yolunda Tır Araca Çarptı Eskişehir Çevre Yolunda Tır Araca Çarptı

Anadolu Üniversitesi'ne kabul edilen öğrenciler için kayıt tarihleri 19-23 Ağustos olarak belirlenmişti. Kayıtlar, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’ndeki ilgili fakültelerde ve yüksekokullardaki kayıt bürolarında mesai saatlerinde yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 19-21 Ağustos arasında online olarak gerçekleştirilebilecek.

Birçok öğrenci kayıt işlemlerini internet üzerinden yapmayı tercih etse de, bazı öğrenciler üniversitelerini ve eğitim alacakları şehirleri bizzat görmek için Eskişehir'e gelmeyi seçiyor.

A W271095 03
Anadolu Üniversitesi, şehre yeni gelen öğrencilere destek olmak amacıyla Eskişehir tren garı ve otobüs terminalinde kurduğu stantlarda bilgi veriyor. Bu stantlarda görevli yetkililer, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak şehir ve üniversite hakkında bilgi sağlıyor. Gün boyunca yoğun ilgi gören stantlar, öğrencilere güvenli bir başlangıç yapma konusunda yardımcı oluyor.

A W271095 01Öğrenciler, üniversitenin bu destekleyici uygulamalarından memnuniyetlerini dile getirerek, Anadolu Üniversitesi'nin bu yaklaşımının kendilerini değerli ve güvende hissettirdiğini belirttiler