Adana'da yaşayan Faize Dizman (62), evde çalınır diye yanında taşıdığı altınları bilgi almak için girdiği doktorun odasında bıraktı. Çantasında taşıdığı altınları doktorla konuştuktan sonra almayı unuttu. 

Dizman,geçtiğimiz hafta cuma günü Seyhan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ablasını ziyaret etmek için hastaneye gitmişti. Ablasının durumu hakkında bilgi almak için doktorun odasına gitti. Doktorla konuşurken kenara koyduğu çantasını çıkarken almayı unuttu.
 
Çantada 2 çift bilezik ve 10 yarım altın bulunuyordu.

Odada unutulan çantayı doktorun asistanı fark etti. Hastane güvenliğine haber verildi. Güvenlik görevlisi Sadi Işık, çantanın içinde altınlar olduğu gördü. Aynı zamanda Dizmen cep telefonunu da çantada bırakmıştı. Güvenlik görevlisi Sadi Işık, telefonla Dizmen'in damadına ulaştı ve durumu anlattı. 

Faize Dizmen hastane güvenliğinden çantasını teslim aldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Okullara 30 Bin Yeni Temizlik Personeli İstihdam Edilecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Okullara 30 Bin Yeni Temizlik Personeli İstihdam Edilecek

Altınları Teslim Eden Güvenlik Görevlisine Plaket Verildi

Hastane Başhekimliği tarafından çantayı bulan Sadi Işık'a plaket verildi. 

Gazetecilere konuşan Sadi Işık, "Telefonda en son aranan kişiyi aradım ve çanta sahibi buraya geldi. Tekrardan çantasını teslim ettim. Ben görevimi yaptım. O takılar düğün takısıymış. Evine hırsız girince altınları yanında taşıyormuş" ifadelerini kullandı.