Olay sırasında kayınbaba da damadına ateş açtı. Hastaneye kaldırılan kadının hayatını kaybettiği, kocasının ise yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Olay, Fatih Mahallesi 4164 Şehit İsmail Dağ Sokak'ta gece saatlerinde yaşandı. Olay sırasında kayınbaba da damadına ateş açtı. Hastaneye kaldırılan kadının hayatını kaybettiği, kocasının ise yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Bursa'da Sahte Çağrı Merkezine Polis Baskını Bursa'da Sahte Çağrı Merkezine Polis Baskını

Edinilen bilgilere göre, eşi Fadimana Ok (30) ile kavga eden R.O. (30), babasına giden eşiyle görüşmek istedi. Ancak Fadimana Ok görüşme talebini reddetti. Bunun üzerine R.O., kayınbabasının evine giderek aracında beklemeye başladı. Bir süre sonra eşi ve kayınbabası M.A.'nın apartmandan çıkmasıyla harekete geçen R.O., aracından inerek eşine tabancayla ateş etti. Kızının vurulduğunu gören kayınbaba da belindeki silahı çekerek damadına karşılık verdi.

İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çift, sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Fadimana Ok, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan R.O. ise yoğun bakımda tedavi altına alındı, hayati tehlikesi sürüyor.

Olay sonrası kayınbaba M.A.'nın kayıplara karıştığı ve polis ekiplerinin zanlının peşine düştüğü öğrenildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.