Ankara’nın  Çankaya ilçesi Dikmen Caddesi’nde Barış Önderoğlu'nun kullandığı 06 ENA 742 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bir ağaca çarptı. Kaza sırasında otomobil ikiye bölündü; yarısı karşı şeritten gelen bir araca çarparken, diğer yarısı ağaçta takılı kaldı.

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Betül Önderoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada sürücü Barış Önderoğlu ve yanındaki arkadaşı Ayşenur Gök de yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başsağlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Betül Önderoğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle karşıladığını belirtti. Erdoğan, “AK Partimizin Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, kıymetli kızımız Betül Önderoğlu’nun bir trafik kazasında vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Betül kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, AK Parti teşkilatımıza, arkadaşlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıktı Kılıçdaroğlu Hakkında Zorla Getirilme Kararı Çıktı