Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir mitinginde, atanamayan öğretmenlerle ilgili mülakatsız talebi kapanma boyutunda Erdoğan'a açıklamada bulunarak, Milli Eğitim Bakanına bıraktı. milli eğitim bakanı, 20 bin atama ile öğretmenlere mülakat adam kayırma ailesi muhalif diye geride düşük not alanları ak parti'den torpili diye devam ettireceği aktarılıyor.

19 Mayıs'a 1 gün kala atanmayan ve mülakata takılan öğretmenlerin sesi olmak için 18 mayıs'ta söz verdi, saat 13.00'de onların sesini müzakerada duyuracağı 18 mayıs'a hepinizi bekliyorum çağrısı yaptı.

Eskişehir'de Seyyar Satıcının Balon Kazası Eskişehir'de Seyyar Satıcının Balon Kazası

Emekli konusunu değinen Özel, 10 bin maaşı 270 euro ile açlığa sefalete terk edilen emekliler öyle bir noktaya geldi ki bugün sefalet artıyor. Temmuz ayında enflasyon güncellemesi beklerken asgari ücrete enflasyon yapmama ilk adım. emekliler sonra da emekçiler gelecek. 16 mayıs'ta emekli mitingi çağrısı yaptı. anayasal hakkımız olan anayasamıza sahip çıkalım. adım adım kazanım, işçiler kazanacak. umudunu kesen, gözü yurt dışında olan gençler dünyanın başka ülkelerinde hayal kurmayacak. Biz kazandık, hep birlikte kazandık.

Son olarak, "TÜİK eşittir Tayyip Erdoğan'ı üzmeyin demek! TÜİK enflasyon, hayat pahalılığa mücadele, emeklinin ve emekçinin yoksulun sırtından yapılamaz. Mehmet Şimşek'e seslendi, gulyabanini al, biraz da zenginlerin kapısına git!" ifadelerini kullandı.