Gece saatlerinde gerçekleştirilen 'Huzur Uygulaması'na, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli yüzlerce personel katıldı.

Saatler 21.00 ile 23.00 arasında yapılan uygulamaya 272 personel, 2 Çevik Kuvvet timi ve bir Özel Harekat timi katılım sağladı. İl genelinde faaliyet gösteren işletmeler, parklar ve caddelerdeki uygulama kapsamında 6 bin 965 kişi sorgulandı.

16 Kez Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücünün Aracında Ölü Bulundu 16 Kez Ehliyetsiz Araç Kullanan Sürücünün Aracında Ölü Bulundu

Uygulama sonucunda dolandırıcılık suçundan aranan 1 kişi ile asker kaçağı olduğu tespit edilen 5 şahıs yakalandı. Ayrıca, 2 şüphelinin üzerinde 80 sentetik ecza, 1 şüphelinin üzerinde kurusıkı tabanca ile birlikte şarjör ve 13 fişek, 1 şüphelinin ise ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ekipler tarafından denetlenen 88 umumi açık yerden, eksiklikleri tespit edilen 2 işletme hakkında yasal işlem başlatıldı. Trafik ekipleri ise bin 129 aracı kontrol etti ve 51 araç sürücüsüne toplamda 332 bin lira cezai işlem uygulandı.