Eskişehir'de hava sıcaklığındaki değişkenlik, vatandaşların giyim tercihi konusunda karar vermesini zorlaştırıyor. Havanın soğuyacağı ve yağmur yağacağını düşünen bazı vatandaşlar kalın giysileri tercih ederken, bazıları da günün sıcak geçeceğini umarak kısa kollu giysileri tercih ediyor.

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte hava sıcaklıklarının giderek arttığı Eskişehir'de, son birkaç gündür özellikle sabah ve akşam saatlerinde soğuk havalar etkili oluyor.

Meteoroloji tarafından zirai don uyarısının da yapıldığı kentte aniden değişen hava koşulları bazı vatandaşları olumsuz etkilerken, bu durum giyim tercihlerinin de değişmesine neden oluyor.

Eskişehir'de Alkol Alan Sürücü Önce Röportaj Verdi, Ardından Bayıldı Eskişehir'de Alkol Alan Sürücü Önce Röportaj Verdi, Ardından Bayıldı

Hasta olmamak için tedbirli davranmak isteyen vatandaşların mont ve bot gibi kalın giysileri tercih ettiği görülüyor. Diğer yandan, günün sıcak geçeceğini öngören bazı vatandaşlar ise kısa kollu giysilerle dolaşıyorlar.